My Profile

Profile Avatar
Pansy
23 Guildford Rd
East Grinstead, Nunavut Rh19 5hh
Grenada
070 8859 3746 http://www.getedeals.com/tottenham/eriksen-troeje-2016-96368/
United angriber hinanden og fodboldtrøje skaber gensidige muligheder


manchester united trøjeDesværre er begge hold svært ved at maksimere chancen for at være mål. Score er stadig så stærk som 0-0 for at komme ind i det 20. minut i første halvdel. Persela skabte den første målskydning i det 23. minut. Men første gangsparken Jose Coelho landede lige i målmanden Wawan Hendrawans arme.
Muligheder fra Fahmi til at være et tegn på tætheden af ​​denne kamp. Persela og Bali United angriber hinanden og tottenham trøje skaber gensidige muligheder for at score mål.
Bali United var dominerende i de sidste 10 minutter af første halvdel. De låste Persela forsvar og tvang værterne til at stole på kontraangreb. Dommeren gav straffen til Bali United efter at Irfan Bachdims spark rørte ved Jose Coelhos hånd i 46. minut.
Marcos Flores, der udfører bolden succesfuldt tæmmet Choirul Huda. Selvom Huda formåede at gætte retningen af ​​Flores sparkede bolden, men bolden ramte hurtigt liverpool trøje mod nettet. Bali United lukkede første halvdel med en 1-0 fordel.
Persela gør en omlægning i anden runde. De omfatter Samsul Arif som erstatning for Sandy Septian. Mens Bali United sænkede sin markeringsspiller Nick Van Der Velden til at erstatte Gede Sukadana i det 49. minut.
Persela faktisk optrådte sparket ud tidligt i første halvdel. Den første chance Persela oprettet siden tredje minut. Men Fahmi Al Ayyubis overskrift var ikke på mål.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
1
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.